Skip Navigation LinksEtusivu > Verkkolomakkeiden käyttöohjeet
Kirjaudu sisään
3.235.182.206
Käyttäjätunnus
Salasana

VERKKOLOMAKKEET | PIKAOHJE KÄYTTÖÖN

Näin käytät lomakkeita (sähköinen lomakepaketti)

Tuotteen ostaminen

Sähköisen lomakepaketin saat käyttöösi seuraavasti:

  1. Rekisteröidy Kiinteistömedia Oy:n verkkokaupan asiakkaaksi (www.kiinteistomedia.fi; ks. sivun oikean yläkulman kohta Kirjaudu/rekisteröidy). Saat käyttäjätunnukset välittömästi sähköpostiisi.
  2. Kirjaudu saamillasi tunnuksilla sisään verkkokauppaan (www.kiinteistomedia.fi).
  3. Osta tuote Isännöintitehtäväluettelo – sähköinen lomakepaketti (1 kk tai 12 kk). Saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Tarkista, että tilausvahvistuksen tiedot ovat oikein.
  4. Klikkaa verkkokaupan oikeassa yläkulmassa Oma kirjasto > Omat tuotteet. Klikkaa Isännöintitehtäväluettelo – sähköinen lomakepaketti -tuotteen kuvaa, niin pääset lomakepalvelun etusivulle.

Lomakkeiden toiminnot

Lomakepalvelun etusivulla näet listattuna kaikki käytössäsi olevat verkkolomakkeet. Kunkin lomakkeen kohdalla näkyvät vaihtoehdot Avaa uusi, Kesken ja Valmiit.

Avaa uusi: Aloita tästä täysin uuden lomakkeen täyttäminen.

Kesken: Tästä saat näkyville aiemmin aloittamasi ja tallentamasi lomakkeet, joita et ole vielä tehnyt valmiiksi (= lukinnut). Numero kohdan perässä kertoo, kuinka monta keskeneräistä lomaketta olet palveluun tallentanut. Siirry lomakkeeseen -painiketta klikkaamalla pääset jatkamaan lomakkeen täyttämistä.

Valmiit: Täältä saat näkyviin valmiiksi tekemäsi (= lukitsemasi) lomakkeet. Numero kohdan perässä kertoo, kuinka monta lomaketta olet lukinnut valmiiksi palvelussa.

Kun olet saanut ensimmäisen lomakkeen valmiiksi, näet Valmiit-kohdasta myös sen, mihin päivämäärään asti käyttöoikeutesi palveluun on voimassa. Päivämäärä näkyy lomakkeen kohdalla rivin oikeassa reunassa.

Muut toiminnot

Sivun oikeassa yläkulmassa olevaa Palaa verkkokauppaan -painiketta klikkaamalla pääset takaisin Kiinteistömedia Oy:n verkkokauppaan (www.kiinteistomedia.fi).

Käyttöohjeet-painikkeella saat esiin nämä käyttöohjeet.

Anna palautetta -painikkeella pääset halutessasi täyttämään palautelomakkeen ja lähettämään sen Kiinteistömedia Oy:lle.

Lomakkeen muokkaustila

Kun avaat uuden tai keskeneräisen verkkolomakkeen, pääset lomakkeen muokkaustilaan. Muokkaustilassa voit täyttää ja tallentaa lomakkeen tiedot sekä muuntaa lomakkeen PDF:ksi tallentamista tai tulostamista varten.

Sivun yläreunan painikkeet

Muokkaustilassa sivun yläreunassa näkyvät seuraavat painikkeet:

Tuo tiedot: Kopioi lomakkeelle tiedot aiemmin täyttämästäsi ja tallentamastasi vastaavasta lomakkeesta.

Tyhjennä: Tyhjentää kerralla kaikki lomakkeelle täyttämäsi tiedot.

Tallenna: Tallentaa lomakkeelle täyttämäsi tiedot.

Lukitse: Lukitsee valmiin, täytetyn lomakkeen tulostamista varten. Lomakkeen tietoja ei tämän jälkeen voi enää muuttaa.

Avaa PDF: Muuntaa täyttämäsi lomakkeen PDF:ksi, jos haluat tallentaa sen koneellesi tai tulostaa sen. HUOM! Jos lomaketta ei ole lukittu, lomakkeeseen tulostuu LUONNOS-vesileima. Jos haluat PDF:n ilman vesileimaa, klikkaa ensin Lukitse-painiketta ja avaa PDF vasta tämän jälkeen.

Palaa etusivulle: Tästä pääset palaamaan lomakepalvelun etusivulle.

Edellinen sivu « / » Seuraava sivu: Painikkeilla pääset liikkumaan lomakkeen sivulta toiselle (jos lomakkeessa on useampi sivu). Painikkeiden keskellä olevat numerot kertovat, millä sivulla lomaketta olet parhaillaan ja montako sivua lomakkeessa kokonaisuudessaan on.

Suurennuslasi: Kasvattaa (+) tai pienentää (-) lomakkeen kokoa.

Lomakkeen nimeäminen

Lomakkeelle on aina annettava nimi, ennen kuin sen voi tallentaa.

Nimeä lomake kirjoittamalla sille nimi Anna lomakkeelle nimi -kenttään (esim. Tarjouspyyntö isännöinnistä / As Oy Mallitalo). Paina tämän jälkeen sivun yläreunasta Tallenna.

Lomakkeen tietojen täyttäminen

Tarjouspyyntö isännöinnistä, Isännöintisopimus

Lomakkeissa on erilaisia täyttökenttiä, joihin voi kirjoittaa tekstiä tai merkitä rastin ruutuun. Täytä kentät huolellisesti.

Käytä lomakkeen sivulta toiselle siirtymiseen sivun yläreunassa näkyviä Edellinen sivu « / » Seuraava sivu -painikkeita (ks. tämän sivun yläosa).

Tallenna täyttämäsi tiedot klikkaamalla Tallenna-painiketta sivun yläreunassa. Kun olet täyttänyt kaikki tiedot ja lomake on valmis, klikkaa Lukitse-painiketta sivun yläreunassa. Tämän jälkeen voit muuntaa lomakkeen PDF:ksi omalle tietokoneelle tallentamista tai tulostamista varten.

Asunto-osakeyhtiön isännöintitehtäväluettelo

Asunto-osakeyhtiön isännöintitehtäväluettelo -lomakkeessa on erilaisia täyttökenttiä, joihin voi kirjoittaa tekstiä tai merkitä rastin ruutuun. Tehtävälistauksessa on myös tyhjiä rivejä, joille voi tarvittaessa täydentää haluamiaan isännöintitehtäviä.

HUOM! Lomakkeen 1. sivulle ei kuulu täyttää tietoja. Täytettävät kentät alkavat sivulta 2.

Merkitse rastilaatikoihin kunkin tehtävän kohdalle seuraavat tiedot:

  • Haluatko tehtävän sisältyvän isännöintisopimukseen (Sis. sop.): rasti ruutuun kyllä / ei
  • Haluatko tehtävän kuuluvan kiinteään isännöintipalkkioon vai olevan erillislaskutettava työ (Palkkioperuste): rasti ruutuun kiinteä / erillisp.

Jos tehtävästä annetaan lisätietoja tarjouspyynnön liitteessä, merkitse liitteen numero tehtävän kohdalle kenttään Lisätiedot / liite nro.

Osaan täyttökohdista on annettu lisäohjeita. Nämä ohjeet saat esiin painamalla (i)-painiketta.

Käytä lomakkeen sivulta toiselle siirtymiseen sivun yläreunassa näkyviä Edellinen sivu « / » Seu-raava sivu -painikkeita (ks. tämän ohjeen sivu 4).

Tallenna täyttämäsi tiedot klikkaamalla Tallenna-painiketta sivun yläreunassa. Kun olet täyttänyt kaikki tiedot ja lomake on valmis, klikkaa Lukitse-painiketta sivun yläreunassa. Tämän jälkeen voit muuntaa lomakkeen PDF:ksi omalle tietokoneelle tallentamista tai tulostamista varten.

Kysy tuotteistamme tai anna palautetta

* = Pakollinen täytettävä
Viestisi meille: *Nimi: *Sähköposti: *Puhelin: